Min lavkarbohistorie

Etter mange mange år med å være misfornøyd med meg selv og å ha ekstremt dårlig selvtillitt, så tok jeg endelig valget med å begynne på lavkarbo. Dette var noe flere hadde foreslått at jeg kunne prøve, men jeg var alltid sikker på at jeg kom til å feile om jeg prøvde. Etter to år på høyskole fant jeg ut på sommeren før tredje året startet, at nå var det på tide å prøve. Jeg var lei av den jeg var og jeg følte meg aldri bra nok for noen. Dette regner jeg med syntes på meg siden jeg alltid endte opp alene.

4. juli 2011 begynte jeg på min nye livsstil. Den første tiden var veldig veldig tung siden blodsukkeret stupte fra første dag. Jeg ble utrolig fort sint for den minste ting, og jeg var sikke rpå at dette kom ikke til å funke. Etter ei uke gikk jeg på vekta, og merka jeg hadde gått ned 5 kg! 5KG!! Jeg ble helt sjokkert og humøret begynte å stige igjen! Jeg fortsatte å prøve med denne nye livsstilen,. og etterhvert ble humøret enda bedre, og jeg ble enda lettere! Kiloene begynt eå rase av i september ca, og i februar 2012 så hadde jeg gått ned ca 25 kg!

Vekta begynte å holde seg ca stabil da. Jeg klarte på et punkt å ha gått ned 29,1 kg, men jeg gikk plutselig opp et par kg i vekt igjen og lå på rundt -25 kg til oktober/november 2012. Så kom jeg til en ganske tung periode i livet mitt. Dette gjorde at jeg begynte spise mat jeg ikke kan ha i mitt kjøleskap, og kiloene snek seg forsiktig på igjen. Det var ikke snakk om så mange kilo, så jeg tok det ikke så tungt først. Nå i februar 2013 har jeg plutselig rast opp i vekt igjen! Dietten er nå på plass igjen, fordi jeg nekter å gå tilbake til det livet jeg hadde for noen år siden! Nå skal jeg ned i vekt, og jeg skal nå målet mitt på å gå ned 30-35 kg tilsammen!

Wish me luck!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s