Merema

Denne bloggen drives av meg!

Merethe heter jeg og er for tiden uten fast jobb. Jeg er 24 år, går på lavkarbo, er interessert i fotografering, gaming, sosiale medier, filmer m.m.

bloggen min handler for det meste om hverdagen min, med noen innskudd av foto innimellom. Jeg kommer nok også å skrive litt om lavkarboen, og om diverse andre ting som interesserer meg!

Kommenter gjerne på bildene mine, det blir jeg glad for! Gi gjerne tips om hvordan bildene kan bli bedre 🙂

Reklamer

4 thoughts on “Merema

  1. Hei!
    Jeg har store planer om å gå media, ikt og design i Volda til høsten, å lurte på om du hadde giddet å foratalt meg litt om hvordan det er? Det står mye på hjemmesiden til høyskolen, men jeg føler det er litt annerledes fra en student sitt perspektiv.

    Jeg lurer på ting som: hva slags oppgaver får man?, hva slags utstyr bør man ha?, hvor lange er dagene? er det noen fri dager eller studiedager? Vil gjerne se timeplan 🙂 hvor er det best å leie seg hybel? får du mye i lån/ stipend (det må du selvfølgelig ikke svare på hvis du ikke vil) hva har du lyst å jobbe som etter dette?

    Jeg håper inderlig at du kan ta deg tid til å svare på dette, det er så mye jeg vil vite! 🙂 fint om du sender svar på mail eller blogg, så jeg ser det når/ hvis du svarer.

  2. Hei! Jeg vurderer sterkt å begynne å studere media, IKT og design i Volda, men jeg lurer litt på det samme som Ida Kristine! er det mulig at du sender meg en slik mail også?

    Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s